Alla inlägg den 3 januari 2009

Av ponnygatan - 3 januari 2009 10:11

Är fortfarande hemma och har sovit väldigt gott i natt om man jämför med nätterna på Östra, finns nog inget mer obekvämt än en sjukhussäng med hård madrass och prasslig kudde med en plastpåse under örngottet. Jag tar det mest lugnt, förflyttar mej mellan soffan och sängen och ser på tv, slösurfar, sover eller läser. Har kommit på att jag har svårt att vila, blir väldigt rastlös men nu när jag är så illa tvungen för min o lilltjejens skull så går det rätt så bra. Är glad att jag har T som sköter markservicen här hemma medans jag ligger o latar mej.


Det verkar även som om min förkylning håller på att bli bättre fast jag missbrukar nässpray just nu, hatar att inte kunna andas genom näsan och får nästan panik av att bara kunna andas genom munnen. Är glad att jag slipper att hosta i varje fall, T har fått en jäkla hosta i samband med sin förkylning. 


Åh, vad jag hoppas att det blir bebis på måndag eller tisdag, har ju beräknad förlossning imorgon så det finns ju egentligen ingen anledning att vänta om det nu är möjligt att sätta i gång förlossningen. Det enda som kan få mej frisk nu är att graviditeten avslutas så fort som möjligt, så varför vänta? Det verkar inte som om hon vill komma ut av sig själv i varje fall fast det kan ju starta "pang bom" när som helst.

Ovido - Quiz & Flashcards